Blog

De ideale werkplek op het kantoor!

Wanneer je werkt op kantoor, ziet je werkplek er meestal vrij simpel uit. Een bureau, een bureaustoel en een computer of monitor waar jij je werk kunt doen. Je zult je werkzaamheden uitvoeren en aan het werk gaan. Echter kun je jouw werkplek nog veel efficiënter, leuker en mooier eruit laten zien. Wat dacht je van gewoon een simpele plant op de vensterbank, verschillende kleuren of een muur waar je op kunt krijten. In dit blog geven we je tips om je werkplek efficiënter, beter en leuker te maken!

Het opvrolijken van je werkplek

Wanneer je beschikt over een full-time baan, is het misschien wel zo dat je meer tijd op het kantoor dan thuis doorbrengt. Het is daarom vrij saai wanneer je niets hebt opgefleurt op het bureau. Om je bureau eens op te vrolijken, kun je bijvoorbeeld een leuke kamerplant neerzetten op je bureau of in je vensterbank. Iedere dag wanneer je op het kantoor komt, zie je de plant staan en ziet het er toch al iets beter uit. Bovendien is het bewezen dat het erg gezond is om over een plant op het kantoor te beschikken, omdat je jezelf beter zou kunnen concentreren.

Een muur waar je op kunt krijten

Wanneer je het bureau iets wat meer zou willen opvrolijken, is een muur waar je op kunt krijten wellicht een idee. Hier zou je verschillende doelen, taken en meer op kunnen schrijven. Schrijf bijvoorbeeld een doel uit, met hieronder een taakverdeling. Iedereen kan zo zijn taakje afvinken, zodat de uiteindelijke doelstelling behaalt zal worden! Ook kun je de muur gebruiken om iets te tekenen, zodat je op deze manier het bureau op kunt fleuren!

Het efficiënter maken van je werkplek

Naast dat het leuk is om het kantoor op te vrolijken en er beter uit te laten zien, is het ook relevant wanneer je jouw werkplaats efficiënter kunt maken. Zo werk je waarschijnlijk met een monitor, die je aan kunt sluiten op je laptop. Hierdoor kun je werken op twee verschillende schermen. Met een monitor arm zorg je ervoor dat je de monitor op een juiste hoogte kunt plaatsen. Een monitor arm zorgt er dus voor dat de monitor op een juiste hoogte staat, waardoor je geen last hebt van je rug en je niet hoeft te knijpen met je ogen!

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.